Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σουλτς: Ο Τραμπ είναι ο καταστροφέας των δυτικών αξιών

Πρέπει να σταθούμε εμπόδιο στον Τραμπ και στην ιδεολογία του επανεξοπλισμού, δήλωσε ο αρχηγός του SPD, Μάρτιν Σουλτς. Κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο για υπονόμευση της ειρηνικής συνεργασίας μεταξύ των κρατών.

Σουλτς: Ο Τραμπ είναι ο καταστροφέας των δυτικών αξιών

Ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία Μάρτιν Σουλτς κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για καταστροφή των αξιών της Δύσης και υπονόμευση της διεθνούς συνεργασίας.

Σε δηλώσεις που έκανε από το Βερολίνο, ο κ. Σουλτς υποστήριξε πως ο κ. Τραμπ είναι «ο καταστροφέας όλων των δυτικών αξιών», προσθέτοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος υπονομεύει την ειρηνική συνεργασία των κρατών. 

«Πρέπει να σταθούμε εμπόδιο σε αυτόν τον άνθρωπο με την ιδεολογία του επανεξοπλισμού» τόνισε, σύμφωνα με το Reuters, o αντίπαλος της Άγκελα Μέρκελ.

Νωρίτερα την Τρίτη ο κ. Τραμπ επιτέθηκε κατά του εμπορικού ελλείματος της Γερμανία και του εμπορικού της πλεονάσματος με τις ΗΠΑ.

«Έχουμε τεράστιο εμπορικό έλλειμμα με τη Γερμανία, συν ότι πληρώνουν πολύ λιγότερα απ’ όσα θα έπρεπε στο ΝΑΤΟ και στον στρατό. Πολύ κακό για τις ΗΠΑ. Αυτό θα αλλάξει», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v