ΗΠΑ: Μείωση εσόδων για επενδυτικές τράπεζες

Μειωμένες κατά 25% ήταν για το γ΄ τρίμηνο του έτους, σε σχέση με πέρσι, οι προμήθειες των αμερικανικών επενδυτικών οίκων από συναλλαγές σε μετοχές και ομόλογα. Τα περισσότερα έσοδα κατέγραψαν οι Citigroup (232,7 εκατ. δολ.), η Goldman Sachs (231,2 εκατ. δολ.) και η Morgan Stanley (182,2 εκατ. δολ.).

ΗΠΑ: Μείωση εσόδων για επενδυτικές τράπεζες
Κατά 25% λιγότερες ήταν, σε σχέση με το προηγούμενο έτος οι προμήθειες των αμερικανικών επενδυτικών οίκων στο γ΄ τρίμηνο του έτους από αγοραπωλησίες μετοχών και ομολόγων,όπως προκύπτιε από στοιχεία της Thomson Financial Securities Data. Το ποσοστό της μείωσης είναι ακόμη μεγαλύτερο αν συγκριθεί με το προηγούμενο τρίμηνο (50%).

Πρώτη στην κατάταξη εσόδων από προμήθειες (μετοχές και ομόλογα) για το γ΄ τρίμηνο έρχεται η Citigroup (με 232,7 εκατ. δολ.), δεύτερη η Goldman Sachs (231,2 εκατ. δολ.), τρίτη η Morgan Stanley (182,2 εκατ. δολ.). ένα χρόνο πριν οι στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονταν οι Merrill Lynch, Salomon και Morgan Stanley, αντίστοιχα.

Η ”αγορά” των δημοσίων εγγραφών αδράνησε το καλοκαίρι, ενώ πρώτες στον τομέα αυτόν έρχονται οι Goldman Sachs και Lehman Brothers.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v