Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ryanair είναι έτοιμη για σενάριο «Αρμαγεδώνα» λόγω Brexit

Ο CEO της ιρλανδικής αεροπορικής δεν αποκλείει η εταιρεία να αναγκαστεί να διακόψει πτήσεις στο εσωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου και να μεταφέρει βάσεις στην Ευρώπη.

Η Ryanair είναι έτοιμη για σενάριο «Αρμαγεδώνα» λόγω Brexit

Η Ryanair προετοιμάζεται για μεγάλες αναταραχές μετά το Brexit και δεν αποκλείται να μεταφέρει όλο το βρετανικό της στόλο στην Ευρώπη, δήλωσε σε συνέντευξη του στο Reuters ο CEO της ιρλανδικής εταιρείας, Μάικλ Ο' Λίρι.

Ένα σενάριο «Αρμαγεδώνα», στο οποίο τα αεροπλάνα δεν θα μπορούν να πετάνε από τη Βρετανία στην Ε.Ε., δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά παραμένει ένα ενδεχόμενο, σημείωσε ο κ. Ο' Λίρι.

«Έχουμε ένα σχέδιο για κάθε ενδεχόμενο. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως κανείς δεν γνωρίζει» τόνισε. «Υπάρχουν 500 διαφορετικά σενάρια, σε ορισμένα από αυτά θα αναγκαστούμε να σταματήσουμε τις πτήσεις μας στο εσωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου» επισήμανε. 

Αν τελικά επιβεβαιωθεί το χειρότερο δυνατό σενάριο, ο ίδιος υποστήριξε πως η εταιρεία μπορεί να αναγκαστεί να μετακινήσει τις 13 βάσεις που διατηρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις οποίες εργάζονται πάνω από 3.000 άνθρωποι, σε βάσεις στην ηπειρωτική Ευρώπη. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v