Morgan Stanley: Απέλυσε τραπεζίτες, μείωσε τα μπόνους

Η Morgan Stanley, σύμφωνα με πληροφορίες, «έκοψε» περισσότερους από 20 γενικούς διευθυντές από το τμήμα επενδυτικής τραπεζικής παγκοσμίως, αριθμός που αντιπροσωπεύει περίπου το 5% του συνόλου.

Morgan Stanley: Απέλυσε τραπεζίτες, μείωσε τα μπόνους
Σε απολύσεις ανωτάτων επενδυτικών τραπεζιτών και μειώσεις των μπόνους κατά περίπου 15%, λόγω της πτώσης των εσόδων από το κλείσιμο συμφωνιών και την αύξηση κεφαλαίων στις εταιρείες της Wall Street, προχώρησε η Morgan Stanley, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Όπως ανέφεραν οι πηγές, μεμονωμένοι τραπεζίτες έλαβαν διαφορετικά ποσά, αναλόγως των επιδόσεών τους και της γεωγραφικής περιοχής, αν και πολλοί έλαβαν μικρότερο «τσεκ» για το 2016.

Η Morgan Stanley, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «έκοψε» περισσότερους από 20 γενικούς διευθυντές από το τμήμα επενδυτικής τραπεζικής παγκοσμίως, αριθμός που αντιπροσωπεύει περίπου το 5% του συνόλου.

Εκπρόσωπος της τράπεζας αρνήθηκε να σχολιάσει, ωστόσο λεπτομέρειες για το θέμα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα την ερχόμενη Τρίτη, με την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v