Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Honda αυξάνει τις επενδύσεις στον Καναδά

Η αυτοκινητοβιομηχανία θα επενδύσει 400 εκατ. δολάρια Καναδά σε εγκαταστάσεις της, ενώ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και η περιφέρεια του Οντάριο θα προσθέσουν από 41,8 εκατ. για να διασφαλίσουν 4.000 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο.

H Honda αυξάνει τις επενδύσεις στον Καναδά
Η Honda Motor πρόκειται να επενδύσει πάνω από 400 εκατ. δολάρια Καναδά στο εργοστάσιό της βορειοδυτικά του Τορόντο, με την κυβέρνηση να συνδράμει επιπρόσθετα μετρητά καθώς η χώρα προσπαθεί να κρατήσει το μερίδιο αγοράς της στην βορειοαμερικανική αγορά αυτοκινήτου.

Η συνολική επένδυση στις εγκαταστάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Άλιστον του Οντάριο θα ανέλθει στα 492 εκατ. δολάρια Καναδά, τόνισε σύμφωνα με την Wall Street Journal η κυβέρνηση της χώρας σε ανακοίνωσή της.

Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την προσαρμογή των γραμμών συναρμολόγησης ώστε να παραχθεί η επόμενη γενιά των μοντέλων Civic και CR-V, αλλά και για την δημιουργία ενός ενεργειακά αποδοτικού τμήματος βαψίματος, που στοχεύει στο να μειώσει τις εκπομπές ρύπων από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τόσο η ομοσπονδιακή καναδική κυβέρνηση όσο και η περιφέρεια του Οντάριο γνωστοποίησαν ότι θα συνδράμουν από 41,8 εκατ. δολάρια έκαστη, προκειμένου να διατηρήσουν άθικτες 4.000 θέσεις εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v