Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικές εκπλήξεις από το 59% των εταιριών του S&P

Αρκούντως θετική θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η ”εικόνα” της εταιρικής κερδοφορίας, καθώς το 59,28% των εταιρειών του S&P 500 κατόρθωσε να ξεπεράσει τις προβλέψεις, βάσει στοιχείων του πρακτορείου Reuters.

Θετικές εκπλήξεις από το 59% των εταιριών του S&P
Αρκούντως θετική θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η ”εικόνα” της εταιρικής κερδοφορίας, καθώς το 59,28% των εταιριών του S&P 500 που έχει ανακοινώσει αποτελέσματα κατόρθωσε να ξεπεράσει τις προβλέψεις, βάσει στοιχείων του πρακτορείου Reuters.

Από τις 167 εταιρίες του δείκτη S&P 500 οι οποίες έχουν ανακοινώσει οικονομικά αποτελέσματα δ’ τριμήνου 2007, οι 99 κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τις προβλέψεις των αναλυτών για τα κέρδη ανά μετοχή, 23 τις ”ισοφάρισαν”, ενώ 45 εταιρίες απογοήτευσαν.

Οι τεχνολογικές εταιρίες σημείωσαν τις περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις (20) και οι χρηματοοικονομικές τις περισσότερες δυσάρεστες (26)

Η εταιρεία που ”έλαμψε” ήταν η KeyCorp., καθώς οι αναλυτές προέβλεπαν απώλειες 0,05 δολαρίων ανά μετοχή και αυτή ανακοίνωσε κέρδη 0,06 δολαρίων ανά μετοχή.

Στον αντίποδα βρέθηκε η Lennar Corp., καθώς οι αναλυτές είχαν προβλέψεις απώλειες 0,91 δολ. ανά μετοχή και ο όμιλος ανακοίνωσε απώλειες 5,01 δολαρίων ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v