Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GE: Εξετάζει εξαγορά της Inmobiliaria Colonial

Η General Electric φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πρόταση εξαγοράς για την ισπανική εταιρία real estate Inmobiliaria Colonial SA., η οποία έχει ”χάσει” περίπου το 60% της χρηματιστηριακής της αξίας το τελευταίο εξάμηνο.

GE: Εξετάζει εξαγορά της Inmobiliaria Colonial
Η General Electric φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πρόταση εξαγοράς για την ισπανική εταιρία real estate Inmobiliaria Colonial SA, η οποία έχει ”χάσει” περίπου το 60% της χρηματιστηριακής της αξίας το τελευταίο εξάμηνο.

Μέσω της εξαγοράς της Inmobiliaria Colonial η General Eletric θα αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία συνολικού ύψους 12 δισ. ευρώ, τα οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν γραφεία και εμπορικά κέντρα στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και το Παρίσι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών, η πρόταση εξαγοράς της General Electric θα είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την τρέχουσα χρηματιστηριακή αξίας της Inmobiliaria Colonial, η οποία υπολογίζεται στα 2,4 δισ. ευρώ ή 3,5 δισ. δολάρια.

Προς το παρόν πάντως, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της ισπανικής εταιρίας, η Inmobiliaria Colonial δεν έχει λάβει επίσημη πρόταση από την General Electric.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v