Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιθανές νέες συνομιλίες Santander με A&L

Η Santander, η ισπανική τράπεζα που διεξήγαγε ατελέσφορες συνομιλίες συνεργασίας με την Alliance & Leicester πρόσφατα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον βρετανικό οίκο, σύμφωνα με τους FT.

Πιθανές νέες συνομιλίες Santander με A&L
Η Santander, η ισπανική τράπεζα που διεξήγαγε ατελέσφορες συνομιλίες συνεργασίας με την Alliance & Leicester πρόσφατα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον βρετανικό οίκο στεγαστικής πίστης, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, που προκάλεσε εκτίναξη 8,4% στην μετοχή της A&L κατά την πρώτη συνεδρίαση του έτους.

Η Santander, στην οποία ανήκει η βρετανική τράπεζα Abbey National, στα μέσα Δεκεμβρίου διέκοψε τις συνομιλίες με την A&L, εξαιτίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, διαφωνιών για το τίμημα της μεταβίβασης.

Οι συνομιλίες εκείνες ήταν πολύ σοβαρές και οι Ισπανοί τραπεζίτες στο Λονδίνοι ενημέρωναν ανά ώρα τον πρόεδρο της Santander Emilio Botin για τις εξελίξεις. Σύμφωνα με τις νέες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η ισπανική τράπεζα δεν αποκλείεται να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v