Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

News Corp: Πωλεί 8 σταθμούς ΗΠΑ προς 1,1 δισ.δολ.

Η News Corp του Rupert Murdoch θα πωλήσει οκτώ τηλεοπτικούς σταθμούς των Ηνωμένων Πολιτειών στην επιχείρηση private equity Oak Hill Partners προς 1,1 δισ. δολ., σύμφωνα με την ανακοίνωση του παγκόσμιου ομίλου.

News Corp: Πωλεί 8 σταθμούς ΗΠΑ προς 1,1 δισ.δολ.
Η News Corp του Rupert Murdoch θα πωλήσει οκτώ τηλεοπτικούς σταθμούς των Ηνωμένων Πολιτειών στην επιχείρηση private equity Oak Hill Partners προς 1,1 δισ. δολ., σύμφωνα με την ανακοίνωση του παγκόσμιου ομίλου, όπου προσδιορίζεται ότι η συμφωνία αναμένεται να κλείσει στο ημερολογιακό γ’ τρίμηνο.

Με την πώληση των θυγατρικών σταθμών της Fox σε μικρές αγορές, στην News Corp θα απομείνουν 27 σταθμοί σε μεγάλες αγορές, μεταξύ των οποίων στην Νέα Υόρκη, την Βοστώνη και το Λος Άντζελες.

Ο διεθνής όμιλος ΜΜΕ, που ελέγχει μεταξύ άλλων την New York Post, το πλειοψηφικό μερίδιο της δορυφορικής BSkyB και τα στούντιο της 20th Century Fox, πρόσφατα έκλεισε συμφωνία 5,6 δισ. δολ. για την εξαγορά της Dow Jones & Co που εκδίδει και την Wall Street Journal, ώστε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία διεθνών οικονομικών ΜΜΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v