Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Aon πωλεί 2 επιχειρήσεις σε Ace και Munich Re

Η Ace δέχτηκε να εξαγοράσει την αμερικανική Combined Insurance από την Aon, η οποία πωλεί επίσης την επιχείρηση ασφάλισης υγείας Sterling Life Insurance στην Munich Re.

Η Aon πωλεί 2 επιχειρήσεις σε Ace και Munich Re
Η Ace Ltd. δέχτηκε να εξαγοράσει την αμερικανική Combined Insurance από την Aon Corp., την δεύτερη μεγαλύτερη ασφαλιστικής μεσιτείας στον κόσμο, προς 2,4 δισ. δολ. σε ρευστό.

Η εξαγορά της επιχείρησης ασφάλισης ζωής, ατυχημάτων και υγείας, που καλύπτει 4 εκατομμύρια ασφαλισμένους και διαθέτει σχεδόν 7.000 ασφαλιστές, θα κλείσει πιθανότατα στην λήξη του β’ τριμήνου, ανακοίνωσε η Ace, που εδρεύει στις Βερμούδες.

Η Aon πωλεί επιπλέον την επιχείρηση ασφάλισης υγείας Sterling Life Insurance με έδρα στην Ουάσιγκτον, στην Munich Re, την δεύτερη μεγαλύτερη αντασφαλιστική του κόσμου, προς 352 εκατ. δολάρια.

”Η εξαγορά της Combined είναι ένα μεγάλο ορόσημο για την Ace,” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ace, Evan G. Greenberg, ο οποίος σημειωτέον είναι ο γιός του Maurice ”Hank” Greenberg, πρώην προέδρου και CEO της American International Group.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v