Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Airbus κέρδισε παραγγελία 1,4 δισ. από την ιαπωνική Peach

Η εταιρία «εισβάλει» σε μια χώρα της οποίας τα αεροσκάφη συνήθως αγοράζονται από την Boeing. Η ιαπωνική Peach Aviation διευρύνει το στόλο, καθώς αυξάνεται η ζήτηση για ταξίδια χαμηλού κόστους στην Ιαπωνία.

Η Airbus κέρδισε παραγγελία 1,4 δισ. από την ιαπωνική Peach

Η Airbus Group εξασφάλισε μια παραγγελία για 13 αεροσκάφη, αξίας 1,4 δισ. δολαρίων, από τον ιαπωνικό μεταφορέα χαμηλού κόστους Peach Aviation. Με τη συναλλαγή αυτή, η εταιρία «εισβάλει» σε μια χώρα της οποίας η πλειοψηφία των σκαφών αγοράζονται από την Boeing.

Η Peach υπέγραψε συμφωνία για την αγορά 10 A320neo και τριών A320ceo, όπως μεταδίδει το Bloomberg. Ο μεταφορέας σχεδιάζει να διευρύνει το στόλο του σε τουλάχιστον 35 αεροπλάνα μέχρι το 2020 και σε 100 από εκεί και πέρα, τόνισε σε σημερινή του ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλος, Shinichi Inoue.

Η Peach, την οποία στηρίζει η ANA Holdings, άρχισε να λειτουργεί πριν από τέσσερα χρόνια και αγοράζει όλο και περισσότερα αεροσκάφη, καθώς αυξάνεται η ζήτηση για ταξίδια χαμηλού κόστους στην Ιαπωνία.

Η παραγγελία για τα A320neos, από τα οποία το πρώτο θα αποσταλεί το 2019, είναι θετική εξέλιξη για το μοντέλο του οποίου οι πωλήσεις έχουν πληγεί από προβλήματα στους κινητήρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v