Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρώσοι είχαν επαφές με το «στρατόπεδο» Τραμπ πριν τις εκλογές

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε στο Interfax πως υπήρξαν επαφές Ρώσων με την ομάδα Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ εκπρόσωπος του Υπουργείου σημείωσε πως το "στρατόπεδο" της Κλίντον απέρριψε παρόμοια αιτήματα για επαφές.

Ρώσοι είχαν επαφές με το «στρατόπεδο» Τραμπ πριν τις εκλογές

Η Ρωσία γνωστοποίησε πως βρισκόταν σε επαφή με την ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, παρά τις επανειλημμένες αρνήσεις των συμβούλων του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών περί ύπαρξης σχέσεων των δύο πλευρών.

«Υπήρξαν επαφές» πριν τις εκλογές, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax. «Συνεχίζουμε φυσικά αυτή την εργασία» είπε, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το περιεχόμενο των επαφών.

Προσωπικό της ρωσικής πρεσβείας συναντήθηκε με μέλη της εκστρατείας του Τραμπ, κάτι που αποτελεί «συνήθη πρακτική», όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο Bloomberg. Κατά την ίδια, στελέχη της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον απέρριψαν παρόμοια αιτήματα για επαφές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v