Deutsche Telekom: Αύξηση 30% στα καθαρά κέρδη το γ' τρίμηνο

Η γερμανική εταιρία εμφάνισε κέρδη ύψους 1,05 δισ. ευρώ, ενώ τα έσοδά της ενισχύθηκαν κατά 5,9% σε 18,1 δισ. ευρώ. Για το σύνολο του έτους αναμένει άνοδο 6% στα προσαρμοσμένα EBITDA και αύξηση στα έσοδα.

Deutsche Telekom: Αύξηση 30% στα καθαρά κέρδη το γ τρίμηνο

Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε πως τα καθαρά της κέρδη αυξήθηκαν το τρίτο τρίμηνο, χάρη στην ανάπτυξη που εμφάνισε η μονάδα T-Mobile US.

Τα καθαρά κέρδη της γερμανικής εταιρίας ενισχύθηκαν κατά 30% σε 1,05 δισ. ευρώ στο τρίμηνο, από 809 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο πέρυσι, όταν τα κέρδη υποχώρησαν λόγω κοστών από αλλαγές στο προσωπικό.

Τα έσοδα επίσης αυξήθηκαν, κατά 5,9% σε 18,1 δισ. ευρώ, λόγω μιας ανόδου 18% στα έσοδα της T-Mobile σε 9,2 δισ. δολάρια.

«Η Deutsche Telekom είχε ένα επιτυχημένο τρίτο τρίμηνο το 2016, με ισχυρά στοιχεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μια σταθερή τάση στη Γερμανία», ανέφερε η εταιρία σύμφωνα με το MarketWatch.

Η εταιρία επιβεβαίωσε τους στόχους της για το σύνολο του έτους και αναμένει άνοδο 6% στα προσαρμοσμένα EBITDA σε 21,2 δισ. ευρώ, καθώς και αύξηση εσόδων τόσο το 2016 όσο και το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v