Η Samsung ανακαλεί 2,8 εκατ. πλυντήρια στις ΗΠΑ

Στην αρχή ήταν τα έξυπνα κινητά, τώρα είναι τα πλυντήρια. Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε την ανάκληση 2,8 εκατομμυρίων συσκευών μετά από πάνω από 700 καταγγελίες και εννιά τραυματισμούς.

Η Samsung ανακαλεί 2,8 εκατ. πλυντήρια στις ΗΠΑ

Μετά τη μαζική απόσυρση κινητών τηλεφώνων, η Samsung ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ανακαλεί 2,8 εκατομμύρια πλυντήρια στις ΗΠΑ γιατί υπάρχει ο κίνδυνος «έκρηξης». 

O αριθμός των πλυντηρίων που ανακλήθηκαν, στα οποία περιλαμβάνονται 34 διαφορετικά μοντέλα, είναι μεγαλύτερος από τα 1,9 εκατομμύρια έξυπνα κινητά που ανακλήθηκαν τον προηγούμενο μήνα.

Η Επιτροπή για την ασφάλεια των καταναλωτικών προϊόντων των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως η Samsung είχε λάβει 737 αναφορές για υπερβολικές δονήσεις σε πλυντήρια ή για αποκόλληση του πάνω μέρους της συσκευής. Μέχρι τώρα έχουν γίνει εννιά αναφορές για τραυματισμούς, μεταξύ των οποίων ένα σπασμένο σαγόνι. 

Όπως μεταδίδουν οι New York Times, η κορεατική εταιρεία ανέφερε πως συνεργάζεται με την Επιτροπή για να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις επιλογές που έχουν. Η εταιρεία ανέφερε πως οι καταναλωτές θα μπορούσαν να επιλέξουν μια κατ’ οίκον επισκευή. Η δεύτερη επιλογή είναι οι καταναλωτές να λάβουν μια έκπτωση για μια μελλοντική αγορά.

Η Samsung ανακοίνωσε πως θα προσφέρει επιστροφή του ποσού μόνο στους πελάτες που αγόρασαν πλυντήριο τις τελευταίες 30 ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v