Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναδιοργάνωση στην News Corp. του Rupert Murdoch

Ο Rupert Murdoch έθεσε σε κίνηση την μεγαλύτερη διοικητή αναδιοργάνωση πολλών χρονων στην News Corp, δίνοντας στον γιό του James τον έλεγχο των επιχειρήσεων Ευρώπης και Ασίας.

Αναδιοργάνωση στην News Corp. του Rupert Murdoch
Ο Rupert Murdoch έθεσε σε κίνηση την μεγαλύτερη διοικητή αναδιοργάνωση πολλών χρονων στην News Corp, δίνοντας στον γιό του James τον έλεγχο των επιχειρήσεων Ευρώπης και Ασίας και αποστέλλοντας δύο έμπιστους αξιωματούχους για να αναλάβουν την Dow Jones και την Wall Street Journal.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, ο 34χρονος James Murdoch θα παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος της British Sky Broadcasting, και θα αντικαταστήσει τον πατέρα του ως μη εκτελεστικός πρόεδρος της βρετανικής επιχείρησης μεταδόσεων, ενώ ο Jeremy Darroch θα αναβαθμιστεί από οικονομικός διευθυντής σε διευθύνων σύμβουλος της BskyB.

Την ίδια ώρα, ο Les Hinton, πρόεδρος της News International, που εκδίδει τις βρετανικές εφημερίδες The Sun και The Sunday Times, θα μετακινηθεί στην Νέα Υόρκη για να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της Dow Jones, του εκδότη της Wall Street Journal. Ο Robert Thomson, διευθυντής της The Times του Λονδίνου, θα αναλάβει διευθυντής της WSJ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v