H ΑΤ&Τ σε προχωρημένες συζητήσεις για εξαγορά της Time Warner

Μια συμφωνία ανάμεσα στην AT&T και την Time Warner θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμα και τη Δευτέρα, σύμφωνα με πηγές του Reuters.

H ΑΤ&Τ σε προχωρημένες συζητήσεις για εξαγορά της Time Warner

Η AT&T βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της Time Warner, δήλωσαν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters την Παρασκευή.

Εφόσον ολοκληρωθεί, το ντιλ θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών στον τομέα της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης, δίνοντας στην εταιρεία τον έλεγχο του καναλιού HBO, του δικτύου CNN και του κινηματογραφικού στούντιο Warner Bros.

O CEO της Time Warner, Jeff Bewkes, απέρριψε το 2014 μια πρόταση 80 δισ. δολαρίων από την Twenty-First Century Fox. Ωστόσο, πηγές του Reuters ανέφεραν πως η τελευταία δεν έχει πρόθεση να επανέλθει με πρόταση εξαγοράς.

Μια συμφωνία ανάμεσα στην AT&T και την Time Warner θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμα και τη Δευτέρα, σημείωσαν οι πηγές.

Η μετοχή της Time Warner πραγματοποίησε άλμα 8% στα 89,56 δολάρια την Παρασκευή, ενώ η μετοχή της AT&T υποχώρησε ως και 2,7% στα 37,59 δολάρια.

Νωρίτερα την Παρασκευή η Wall Street Journal μετέδωσε πως οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και ότι μια συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v