Η Lloyds εξετάζει άνοιγμα θυγατρικής σε χώρα της Ε.Ε.

H βρετανική τράπεζα επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ετοιμάζει έκτακτα σχέδια που θα μπορούν να εφαρμοστούν μόλις η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι πυροδοτήσει το άρθρο 50. Δουβλίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη μεταξύ των πόλεων που εξετάζονται.

Η Lloyds εξετάζει άνοιγμα θυγατρικής σε χώρα της Ε.Ε.

H Lloyds Λονδίνου εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίξει γραφείο σε άλλο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να προστατεύσει τις δραστηριότητες παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών από τον αντίκτυπο ενός Brexit.

H βρετανική τράπεζα επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ετοιμάζει έκτακτα σχέδια που θα μπορούν να εφαρμοστούν μόλις η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι πυροδοτήσει το άρθρο 50.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, ο CEO της τράπεζας, Inga Beale, ανέφερε πως διάφορες πόλεις εξετάζονται για τη νέα θυγατρική, μεταξύ των οποίων το Δουβλίνο, το Παρίσι και η Φρανκφούρτη.

«Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να έχουμε έτοιμα σχέδια που θα διασφαλίσουν ότι η Lloyds θα συνεχίσει τις συναλλαγές στην Ευρώπη», σημείωσε ο κ. Beale. «Mπορεί να ανοίξουμε μια θυγατρική σε μια από τις χώρες της Ε.Ε. που θα μας έδιναν “διαβατήριο”», πρόσθεσε. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v