H Google εξαγοράζει την εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Apigee

Η Google θα προσφέρει στους μετόχους της Apigee το ποσό των 17,40 δολαρίων ανά μετοχή, ποσό που αντιστοιχεί σε premium 6,5% σε σχέση με το κλείσιμο της μετοχής την Τετάρτη.

H Google εξαγοράζει την εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Apigee

H Google θα εξαγοράσει την εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Apigee σε μια συμφωνία που ανέρχεται στα 625 εκατ. δολάρια περίπου.

Η Apigee, η οποία έχει έδρα το Σαν Χοσέ, προσφέρει τεχνολογία που βοηθάει τις backend υπηρεσίες μιας εταιρείας να αλληλεπιδρούν με εφαρμογές σε κινητά και στο διαδίκτυο που χρησιμοποιούν πελάτες και στελέχη.

«Οι εταιρείες προχωρούν πέρα από τις παραδοσιακές μεθόδους επικοινωνίας όπως τα τηλέφωνα και οι επισκέψεις και επικοινωνούν μέσω APIs» δήλωσε η Dianne Greene, η οποίοι είναι υπεύθυνη για το τμήμα cloud της Google.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Google θα προσφέρει στους μετόχους της Apigee το ποσό των 17,40 δολαρίων ανά μετοχή, ποσό που αντιστοιχεί σε premium 6,5% σε σχέση με το κλείσιμο της μετοχής την Τετάρτη.

Η εταιρεία που εισήχθη στο χρηματιστήριο τον Απρίλιο του περασμένου έτους, έχει στο πελατολόγιο της ονόματα όπως η AT&T, Burberry, Vodafone και την Παγκόσμια Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v