Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΟΣΑ: Προβλέπει παρατεταμένη διολίσθηση αγορών

”Οι διορθώσεις κατά κανόνα εμφανίζοται σε κύματα και, καθώς το υψηλό κόστος δανεισμού συνήθως έχει υστέρηση αρκετών μηνών μέχρι να φανεί η επίδρασή τους στις εταιρίες ή τους καταναλωτές, είναι πολύ πιθανό η πρόσφατη διόρθωση να είναι ο προπομπός μιας πιο παρατεταμένης ύφεσης,” προειδοποιεί ο ΟΟΣΑ.

ΟΟΣΑ: Προβλέπει παρατεταμένη διολίσθηση αγορών
Η διόρθωση των χρηματιστηρίων στα τέλη Ιουλίου και Αυγούστου θα είναι ο προπομπός πιο σοβαρής διολίσθησης προειδοποίησε ο ΟΟΣΑ .

”Οι διορθώσεις κατά κανόνα εμφανίζοται σε κύματα και, καθώς το υψηλό κόστος δανεισμού συνήθως έχει υστέρηση αρκετών μηνών μέχρι να φανεί η επίδρασή τους στις εταιρίες ή τους καταναλωτές, είναι πολύ πιθανό η πρόσφατη διόρθωση να είναι ο προπομπός μιας πιο παρατεταμένης ύφεσης,” αναφέρει ο οργανισμός στην εξαμηνιαία έκθεσή του για τις Τάσεις Χρηματοοικονομικών Αγορών.

Αν και τα χρηματιστήρια ανέκαμψαν κατάτι τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ίσως είναι πολύ νωρίς για να έχει εκτονωθεί η πτωτική διόρθωση, αναφέρει.

Τα χρηματιστήρια ανά τον πλανήτη ακολουθούν πορεία διολίσθησης εκ νέου τις τελευταίες εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v