Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Cisco εξαλείφει 14.000 θέσεις εργασίας

Η εταιρία πρόκειται να περικόψει το 20% του προσωπικού της, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αναμένεται σήμερα η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τέταρτου τριμήνου της.

H Cisco εξαλείφει 14.000 θέσεις εργασίας

Η Cisco Systems, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εξοπλισμού δικτύων, πρόκειται να περικόψει μέχρι και 14.000 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο, αριθμός που αντιστοιχεί στο 20% του εργατικού δυναμικού της, όπως μετέδωσε το CRN επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον της εταιρίας.

Η Cisco πρόκειται να ανακοινώσει τις περικοπές μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες. Η Andrea Duffy, εκπρόσωπος της εταιρίας με έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Η εταιρία είχε περίπου 73.100 εργαζόμενους τον Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg. Την τελευταία φορά που ανακοίνωσε έναν μεγάλο γύρο απολύσεων, τον Αύγουστο του 2014, εξάλειψε 6.000 θέσεις εργασίας.

Μετά το σημερινό κλείσιμο η Cisco θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου του οικονομικού της έτους. Οι αναλυτές αναμένουν μια πτώση 2% στις πωλήσεις, σε 12,6 δισ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v