Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτώση 6,1% στις τιμές των γραφείων στο City τον Ιούλιο

Οι τιμές των γραφείων στο City του Λονδίνου διολίσθησαν 6,1% τον Ιούλιο, με τις τιμές στο κεντρικό Λονδίνο συνολικά να κινούνται 4,1% χαμηλότερα.

Πτώση 6,1% στις τιμές των γραφείων στο City τον Ιούλιο

Η αξία των εμπορικών υποχώρησε πάνω από 4% τον Ιούλιο, με την «αυξημένη οικονομική αβεβαιότητα» να επιφέρει το μεγαλύτερο πλήγμα στα γραφεία στο City του Λονδίνου, σύμφωνα με στοιχεία της συμβουλευτικής CBRE.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, οι τιμές των γραφείων στο City του Λονδίνου διολίσθησαν 6,1% τον Ιούλιο, με τις τιμές στο κεντρικό Λονδίνο συνολικά να κινούνται 4,1% χαμηλότερα.

Η μεγάλη μηνιαία πτώση οδήγησε τα ετήσια κέρδη χαμηλότερα στο 0,4%.

Οι εταιρείες εκμετάλλευσης εμπορικών ακινήτων British Land και Land Securities έχουν προειδοποιήσει πως η ζήτηση προβλέπεται να είναι «υποτονική» μέχρι οι εταιρείες να έχουν πιο σαφή εικόνα για τους όρους της νέας συμφωνίας ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα γραφεία στην περιοχή του City έχουν δεχτεί ιδιαίτερο πλήγμα, καθώς οι χρηματοοικονομικοί όμιλοι περιμένουν να δουν αν θα διατηρήσουν το δικαίωμα να δραστηριοποιούνται στις χώρες της Ε.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v