Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Και η… rap προτιμά το ευρώ!

Σε μία ακόμη αντίδραση για τη σταθερή διολίσθηση του δολαρίου, σε βίντεο του rapper Jay-Z φιγουράρει ένα άλλο νόμισμα: Ο τραγουδιστής αλωνίζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε μια Bentley (κατασκευασμένη από τη γερμανική Volkswagen) κουβαλώντας μια βαλίτσα γεμάτη χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Και η… rap προτιμά το ευρώ!
Οι δεσμίδες δολαρίων έχουν αποτελέσει απαραίτητο αξεσουάρ στα βιντεοκλίπ των rappers, μαζί με τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τα διαμαντένια κοσμήματα και τα… δίμετρα μοντέλα. Όχι πια;

Σε μία ακόμη αντίδραση για τη σταθερή διολίσθηση του δολαρίου, στο βίντεο για το Blue Magic του rapper Jay-Z φιγουράρει ένα άλλο νόμισμα: Ο τραγουδιστής αλωνίζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε μια Bentley (κατασκευασμένη από τη γερμανική Volkswagen) κουβαλώντας μια βαλίτσα γεμάτη χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι και το σούπερ-μόντελ Gisele δήλωσε ότι προτιμά να πληρώνεται σε ευρώ. Η δίδυμη αδελφή και μάνατζερ του πανέμορφου μοντέλου είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο ότι ”από τα συμβόλαια που υπογράφονται τώρα, τα ελκυστικότερα είναι σε ευρώ, γιατί δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με το δολάριο”.

Το αμερικανικό νόμισμα κινείται σε ιστορικά χαμηλά τους τελευταίους μήνες, καθώς η μείωση των επιτοκίων των ΗΠΑ βελτιώνει την ελκυστικότητα άλλων νομισμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v