Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραγγελίες αεροσκαφών αξίας 70 δισ. δολαρίων!

Παραγγελίες αεροσκαφών αξίας περισσότερων απο 70 δισ. δολαρίων εξασφάλισαν σήμερα συνολικά η Airbus και η Boeing στην αεροπορική έκθεση του Ντουμπάι. Μεταξύ των νέων παραγγελιών ήταν και ενός ιδιώτη, του πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας που κατέφθασε στο Ντουμπάι με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, ένα Boeing 747, για να το... ανταλλάξει με ένα ολοκαίνουργιο Airbus Α380.

Παραγγελίες αεροσκαφών αξίας 70 δισ. δολαρίων!
Παραγγελίες 300 αεροσκαφών αξίας περισσότερων από 70 δισ. δολαρίων εξασφάλισαν σήμερα συνολικά η Airbus και η Boeing στην αεροπορική έκθεση του Ντουμπάι που είναι ιστορικά και η μεγαλύτερη παραγγελία αεροσκαφών!

Μεταξύ των δύο εταιριών, νίκησε η ευρωπαϊκή Airbus που κατέγραψε παραγγελίες από αραβικά συμφέροντα περίπου 200 αεροσκαφών.

Μεταξύ των νέων παραγγελιών ήταν και ενός ιδιώτη, του πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας Alwaleed bin Talal (ΦΩΤΟ) που κατέφθασε στο Ντουμπάι με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, ένα Boeing 747, για να το... ανταλλάξει με ένα ολοκαίνουργιο Airbus Α380 (πληρώνοντας τη διαφορά)!

Ο Alwaleed bin Talal είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Citibank και μεγαλομέτοχος της Apple, της Eurodisney και της Four Seasons.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v