Κέρδη περιμένει για το τρίτο τρίμηνο η Ford Motor

Θετικά εξέπληξε την αγορά η κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων Ford Motor, ανακοινώνοντας ότι περιμένει ”οριακά κέρδη” για το τρίτο τρίμηνο, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι θα καταγράψει απώλειες.

Κέρδη περιμένει για το τρίτο τρίμηνο η Ford Motor
Οριακά κέρδη περιμένει για το τρίτο τρίμηνο η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, Ford Motor, εκπλήσσοντας την αγορά καθώς οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ζημίες.

Η είδηση ανακοινώθηκε ύστερα από το κλείσιμο της συνεδρίασης της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη, στέλνοντας ωστόσο τις μετοχές της εταιρίας σε άνοδο 3% στην after hour συνεδρίαση.

Η Ford Motor ανακοίνωσε πως για το τρίτο τρίμηνο περιμένει να καταγράψει ”οριακά κέρδη”. Οι αναλυτές της Wall Street, εκτιμούσαν, κατά μέσο όρο, ότι η Ford θα σημείωνε απώλειες 10 σεντς ανά μετοχή στο τρίμηνο.

Χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Ford, Μπιλ Φορντ, σχολίασε ότι ”κατορθώσαμε να υπερβούμε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο και θα το κάνουμε ξανά και για το τρίτο”.

Επιπλέον, η Ford επανέλαβε τις εκτιμήσεις της για σταθερά κέρδη όσον αφορά στο 2002. Τον Ιούλιο, η κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων είχε ανακοινώσει το πρώτο της κερδοφόρο τρίμηνο σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v