Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Σε πρώην στέλεχος της LTCM το subprime

Η Citigroup ανέθεσε στον κ. Richard Stuckey τη διαχείριση των ενεργητικών στην αγορά επισφαλούς στεγαστικής πίστης συνολικού ύψους 43 δισ. δολαρίων, επιλέγοντας τον ίδιο αξιωματούχο που προ εννέα ετών είχε βοηθήσει στο ”ξεμπέρδεμα” των επισφαλών τοποθετήσεων της Long-Term Capital Management.

Citigroup: Σε πρώην στέλεχος της LTCM το subprime
Η Citigroup ανέθεσε στον κ. Richard Stuckey τη διαχείριση του μεγαλύτερου τμήματος των ενεργητικών της αγοράς επισφαλούς στεγαστικής πίστης, συνολικού ύψους 43 δισ. δολαρίων, επιλέγοντας τον ίδιο αξιωματούχο που προ εννέα ετών είχε βοηθήσει στο ”ξεμπέρδεμα” των επισφαλών τοποθετήσεων της Long-Term Capital Management.

Ο 51χρονος κ. Stuckey θα διαχειρίζεται το Sub-Prime Portfolio Group, που δημιουργήθηκε στις 4 Νοεμβρίου, όταν ο τραπεζικός κολοσσός ανακοίνωσε τη διαγραφή 11 δισ. δολαρίων σε επισφαλείς πιστώσεις και παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Charles O. ”Chuck” Prince III.

Ο κ. Stuckey θα επιβλέπει τα περισσότερα χρεόγραφα της τράπεζας που αφορούν σε ιδιοκτήτες με δυσμενές πιστωτικό ιστορικό, σύμφωνα με εγκύκλιο που στάλθηκε στους εργαζομένους και την οποία επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Citi, κ. Dan Noonan.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v