FT: Αποχωρεί ο CEO της France Telecom

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της France Telecom, Μισέλ Μπον, αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times, η οποία επικαλείται στελέχη της εταιρίας, καθώς αντιτίθεται στην αύξηση κεφαλαίου.

FT: Αποχωρεί ο CEO της France Telecom
Ολοένα και πιο πιθανή πρέπει να θεωρείται η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της France Telecom, Μισέλ Μπον, σύμφωνα με αναφορές του Τύπου.

Οπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times, στελέχη της γαλλικής τηλεπικοινωνιακής ψιθυρίζουν ότι η αποχώρησή του Μισελ Μπον θα συνοδευτεί από την ανακοίνωση ενός σχεδίου επίλυσης της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει ο όμιλος, το οποίο και θα εξεταστεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Πέμπτη.

Οι Financial Times, επικαλούμενοι στέλεχος της France Telecom που δεν κατονομάζουν, αναφέρουν ότι στο εσωτερικό της εταιρίας είναι κοινό μυστικό η αποχώρηση του Μπον, καθώς δεν διαφαίνεται άλλη λύση εκτός από την αύξηση του κεφαλαίου, κάτι στο οποίο αντιτίθεται ο Μπον.

Πιθανοί αντικαταστάτες του Μισέλ Μπον, ο οποίος αυτή την εβδομάδα συμπληρώνει 17 χρόνια στο τιμόνι της εταιρίας, είναι ο Νόελ Φόργκαρντ της Airbus και ο Τιερί Μπρέτον της Thomson Multimedia.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v