Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζημίες 1 δισ. από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα έδιναν μάχη με τις φονικές φλόγες στις πυρκαγιές που κατακαίουν τη νότιο Καλιφόρνια οι πυροσβεστικές δυνάμεις των ΗΠΑ την Τετάρτη. Οι αξιωματούχοι του Σαν Ντιέγκο αναφέρουν ότι οι ζημίες σε ακίνητα ξεπερνούν το 1 δισ. δολάρια -ένα ποσό που είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί όταν αποσαφηνιστεί το μέγεθος της καταστροφής.

Ζημίες 1 δισ. από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια
Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα έδιναν μάχη με τις φονικές φλόγες στις πυρκαγιές που κατακαίουν τη νότιο Καλιφόρνια οι πυροσβεστικές δυνάμεις των ΗΠΑ την Τετάρτη, ενώ 1 εκατομμύριο άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο έλεος της πύρινης λαίλαπας.

Οι ανθρώπινες απώλειες από τις φονικές πυρκαγιές αυξάνονται, ενώ οι αρχές και οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις ξεκινούν την αποτίμηση των υλικών ζημιών.

Οι αξιωματούχοι του Σαν Ντιέγκο, που είναι από τις περιοχές που έχουν υποστεί τα περισσότερα πλήγματα, αναφέρουν ότι οι ζημίες σε ακίνητα ξεπερνούν το 1 δισ. δολάρια -ένα ποσό που είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί όταν αποσαφηνιστεί το μέγεθος της καταστροφής.

Οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις ετοιμάζονται για αποζημιώσεις ύψους πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι επιχειρήσεις σε μήκος 200 μιλίων από την Σάντα Μπάρμπαρα στα νότια του Λος Αντζελες έως το Σαν Ντιέγκο στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό, διεκοψαν πλήρως την λειτουργίας τους, ενώ ο οργανισμός ηλεκτροδότησης του Σαν Ντιέγκο διέκοψε την παροχή ρεύματος σε χιλιάδες σπίτια και μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v