Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ρεκόρ μετοχής Google μετά το 3μηνο

Η μετοχή της Google κατέγραψε νέο ράλι και κατέκτησε νέο ρεκόρ, καθώς ανακοίνωσε κερδοφορία που ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Ο τίτλος ενισχύθηκε έως τα 660 δολάρια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στον Nasdaq, δύο εβδομάδες αφότου ανήλθε για πρώτη φορά στα 600 δολάρια.

Νέο ρεκόρ μετοχής Google μετά το 3μηνο
Η μετοχή της Google κατέγραψε νέο ράλι και κατέκτησε νέο ρεκόρ, καθώς ανακοίνωσε κερδοφορία που ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στο Ίντερνετ προέβλεψε υγιείς ρυθμούς ανάπτυξης χάρη στις διαφημίσεις σε κινητά τηλέφωνα και στο YouTube.

Ο τίτλος ενισχύθηκε έως τα 660 δολάρια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στον Nasdaq, δύο εβδομάδες αφότου ανήλθε για πρώτη φορά στα 600 δολάρια. Έκλεισε χθες στο ρεκόρ των 639,62 δολαρίων.

Η Google αύξησε το μερίδιό της περαιτέρω έναντι της Yahoo! στην αγορά αναζήτησης στο Ίντερνετ, καταλαμβάνοντας το 60% και πλέον των αναζητήσεων και αναλόγως μεγάλο μερίδιο των διαφημίσεων που ”τρέχουν” μαζί με την αναζήτηση. Η εταιρία πωλεί πλέον διαφημίσεις και μέσω κινητών τηλεφώνων και μέσω video στην ιστοσελίδα YouTube.

Τα καθαρά κέρδη γ’ τριμήνου αυξήθηκαν 46% στο 1,07 δισ. δολάρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας για τα 3μηνιαία αποτελέσματα. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 57% στα 4,23 δισ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v