Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GE: Συμφωνία στις ΗΠΑ για αναβάθμιση εργοστασίου ηλεκτρικής ενέργειας

Μετά την απόκτηση της επιχείρησης ενέργειας της Alstom, η εταιρία έχει ανεβάσει τις παραγγελίες για τον αεροστρόβιλο HA σε 35. Προσφέρει προϊόντα ατμού περίπου στο 90% των προσφορών για σχετικά πρότζεκτς, έναντι 30% πριν την αγορά.

GE: Συμφωνία στις ΗΠΑ για αναβάθμιση εργοστασίου ηλεκτρικής ενέργειας

Η General Electric πρόκειται να ανακοινώσει μια συμφωνία βάσει της οποίας θα αναλάβει την αναβάθμιση ενός αμερικανικού εργοστασίου ηλεκτρικής ενέργειας, με τη χρήση του νέου αεροστροβίλου και άλλου εξοπλισμού που απέκτησε πρόσφατα από την επιχείρηση ενέργειας Alstom.

Η συμφωνία με την PSEG Power ανεβάζει τις παραγγελίες για τον αεροστρόβιλο HA της GE σε 35, ανέφερε σύμφωνα με το Bloomberg ο διευθύνων σύμβουλος της αντίστοιχης μονάδας, Joe Mastrangelo.

«Πήραμε τον στρόβιλο της GE μαζί με την τεχνολογία ατμού της Alstom, συνδυάσαμε αυτά τα δύο και προσφέρουμε αυτό που θα γίνει το πιο αποδοτικό εργοστάσιο αεροστροβίλου στον κόσμο», ισχυρίστηκε ο CEO, συμπληρώνοντας ότι «αυτός ήταν ο καταλύτης ώστε να κερδίσουμε αυτό το πρότζεκτ».

Μετά την απόκτηση της επιχείρησης ενέργειας της Alstom, η General Electric προσφέρει προϊόντα ατμού περίπου στο 90% των προσφορών που υποβάλλει για πρότζεκτς ηλεκτρικής ενέργειας, έναντι 30% πριν την αγορά. «Αυτό έχει πραγματικά αλλάξει τη στρατηγική μας», ανέφερε ο Mastrangelo.

Η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματά της για το πρώτο τρίμηνο, την Παρασκευή το πρωί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v