Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Credit Suisse κατήγγειλε τη UBS ότι της «κλέβει» προσωπικό

Περίπου 70 από τους 300 χρηματοοικονομικούς συμβούλους που εργάζονταν στην αμερικανική μονάδα της Credit Suisse έχουν πάει στη UBS. Αυτό έχει πλήξει μια συμφωνία με τη Wells Fargo, στην οποία θα μεταφέρονταν πελάτες και προσωπικό.

Η Credit Suisse κατήγγειλε τη UBS ότι της «κλέβει» προσωπικό

Η Credit Suisse υπέβαλε καταγγελία στη Ρυθμιστική Αρχή Χρηματοπιστωτικής Βιομηχανίας, με την οποία ισχυρίζεται πως μια μονάδα της UBS... προσεγγίζει μέλη του προσωπικού της αμερικανικής τραπεζικής της επιχείρησης κατά τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal που επικαλείται το Bloomberg.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, περίπου 70 από τους 300 χρηματοοικονομικούς συμβούλους που εργάζονταν στην αμερικανική μονάδα της Credit Suisse βρίσκουν εργασία στη UBS τους τελευταίους μήνες.

Το γεγονός αυτό έχει πλήξει τους σχεδιασμούς της Credit Suisse, βάσει των οποίων θα πωλούσε την τραπεζική μονάδα στη Wells Fargo.

Η μεγαλύτερη αμερικανική τραπεζική μονάδα από άποψη αγοραίας αξίας προχώρησε τον Οκτώβριο σε συμφωνία με τη σουηδική εταιρία.

Στο μεταξύ, η Credit Suisse εστιάζει στην εγχώρια αγορά της στην Ελβετία και επεκτείνεται στη διαχείριση πλούτου στην Ασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v