Πτώση 8% των μετοχών της Sun Microsystems

Υψηλές απώλειες της τάξης του 8% καταγράφει η μετοχή της Sun Microsystems στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς η κατασκευάστρια εταιρία εξοπλισμού υπολογιστών ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του πρώτου τριμήνου δεν θα σημειώσουν μεγάλη μεταβολή από το αντίστοιχο ποσό πέρυσι.

Πτώση 8% των μετοχών της Sun Microsystems
Πτώση κατά 8% περίπου καταγράφει ο τίτλος της Sun Microsystems στην Ευρώπη, καθώς η εταιρία εξοπλισμού υπολογιστών ανακοίνωσε ότι περιμένει μικρή μεταβολή των εσόδων του α΄ τριμήνου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Οι μετοχές της εταιρίας υποχωρούν στα 3,65 ευρώ στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, ενώ από την έναρξη του έτους έχουν χάσει το 69% της αξίας τους.

Ο οικονομικός διευθυντής της Sun Microsystems, Στηβ Μακ Γκόουαν, σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε προς τους επενδυτές ότι τα έσοδα για το τρίμηνο που λήγει το Σεπτέμβριο θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα.

Η ανακοίνωση αυτή απογοήτευσε τους επενδυτές που εγκατέλειψαν τις προσδοκίες για ανάκαμψη των δραστηριοτήτων της Sun αυτό το έτος, ενώ παράλληλα ενισχύθηκαν οι ανησυχίες για αύξηση των απωλειών αυτό το τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v