Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Merrill Lynch: Διατηρεί ”overweight” για μετοχές

Η καταιγίδα των διεθνών αγορών θα κοπάσει και τελικώς οι επενδυτές θα στρέψουν την προσοχή τους στα θεμελιώδη εκτιμά ο ο Bob Doll, Αντιπρόεδρος και Προϊστάμενος Παγκόσμιων Επενδύσεων Μετοχών της BlackRock - Merrill Lynch Investment Managers τονίζοντας ωστόσο πως μια σειρά δυνητικών κινδύνων παραμένουν.

Merrill Lynch: Διατηρεί ”overweight” για μετοχές
Η καταιγίδα των διεθνών αγορών θα κοπάσει και τελικώς οι επενδυτές θα στρέψουν την προσοχή τους στα θεμελιώδη εκτιμά ο Bob Doll, Αντιπρόεδρος και Προϊστάμενος Παγκόσμιων Επενδύσεων Μετοχών της BlackRock - Merrill Lynch Investment Managers τονίζοντας ωστόσο πως μια σειρά δυνητικών κινδύνων παραμένουν.

Ο ίδιος συνεχίζει να συστήνει στροφή σε εταιρίες υψηλής κεφαλαιοποίησης που διαθέτουν περιορισμένη έκθεση σε περιουσιακά στοιχεία στις ΗΠΑ. Παράλληλα επισημαίνει πως η τελευταία εβδομάδα ήταν μια από τις πιο ”άγριες” και ευμετάβλητες στην ιστορία των μετοχών.

Σε ό,τι αφορά τον S&P 500 θεωρεί ότι είναι και πάλι επιτεύξιμος ο στόχος των 1.500 μονάδων ενώ χαρακτηρίζει ως συνταγή νίκης τη διατήρηση ”overweight” θέσεων σε μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v