Deutsche Telecom: Εξετάζει την πώληση της T-Mobile Netherlands

Η συμφωνία μπορεί να αξίζει μέχρι και πέντε δισ. ευρώ. Η Deutsche Telecom εστιάζει στην προσφορά πακέτων υπηρεσιών και όχι μόνο στην κινητή τηλεφωνία. Η T-Mobile είχε EBITDA 630 εκατ. πέρυσι και μερίδιο αγοράς 15-20% το πρώτο τρίμηνο.

Deutsche Telecom: Εξετάζει την πώληση της T-Mobile Netherlands

Την πώληση της θυγατρικής στην Ολλανδία (T-Mobile) εξετάζει η Deutsche Telecom, σε μια συμφωνία που μπορεί να είναι αξίας πέντε δισ. ευρώ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Η T-Mobile Netherlands είναι μία από τις λίγες θυγατρικές της Deutsche Telecom που ασχολείται αποκλειστικά με την κινητή τηλεφωνία και η πώλησή της ταιριάζει στη στρατηγική της γερμανικής εταιρίας, να εστιάσει στην προσφορά πακέτων υπηρεσιών, περιλαμβανομένων υπηρεσιών ίντερνετ, τηλεόρασης και κινητής τηλεφωνίας.

Η γερμανική εταιρία πούλησε νωρίτερα φέτος το μερίδιο που κατείχε στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας EE, British Telecoms. Οι πηγές αναφέρουν πως η εταιρία αναζητά μία παρόμοια συμφωνία για την T-Mobile, η οποία κατέγραψε EBITDA 630 εκατ. ευρώ πέρυσι.

H T-Mobile Netherlands είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στη χώρα, με μερίδιο αγοράς 15-20% το πρώτο τρίμηνο του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v