Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Alan Greenspan προσελήφθη στην Deutsche Bank

Ο πρώην διοικητής της Fed, ο κ. Alan Greenspan, 81 ετών σήμερα, απέκτησε έναν νέο πελάτη για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την Deutsche Bank, όπου θα εργαστεί ως επικεφαλής του τμήματος συμβούλων επενδυτικών κι εταιρικών τραπεζικών υπηρεσιών.

Ο Alan Greenspan προσελήφθη στην Deutsche Bank
Ο πρώην διοικητής της Fed, ο κ. Alan Greenspan, 81 ετών σήμερα, απέκτησε έναν νέο πελάτη για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, έναν πελάτη που τον ”επιστρέφει” στις εποχές που ήταν κεντρικός τραπεζίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ”Wall Street Journal”.

Η Deutsche Bank ανακοίνωσε ότι προσέλαβε τον κ. Greenspan ως επικεφαλής του τμήματος συμβούλων στον βραχίονα επενδυτικών κι εταιρικών τραπεζικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ”ο κ. Greenspan αποτελεί έναν από τους αρχιτέκτονες του σύγχρονου χρηματοοικονομικού συστήματος. Η παρουσία του θα προσφέρει στους πελάτες μας μία μοναδική ευκαιρία και ταυτόχρονα θα τους παράσχει την πολύτιμη βοήθειά του για κρίσιμες επενδυτικές αποφάσεις”.

Την πρόσληψη στον γερμανικό τραπεζικό κολοσσό προώθησε ο κ. Peter Hooper, ο οποίος υπηρετούσε στο προσωπικό της αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας Federal Reserve κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Greenspan και είναι σήμερα επικεφαλής του τμήματος οικονομολόγων της Deutsche Bank Securities.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v