Εξαίρεση από τη SEC ζητούν οι γερμανικές εταιρίες

Την εξαίρεση των γερμανικών εταιριών που είναι εισηγμένες στην αμερικανική αγορά ζήτησε η υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας, Χέρτα Ντάουμπλερ-Γμέλιν, από το νέο μέτρο που απαιτεί από τους CEO την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Εξαίρεση από τη SEC ζητούν οι γερμανικές εταιρίες
Να εξαιρεθούν από τη νέα νομοθεσία που απαιτεί την πιστοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων ζήτησε για τις γερμανικές εταιρίες που είναι εισηγμένες στην αγορά των ΗΠΑ η υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας, Χέρτα Ντάουμπλερ-Γκμέλιν.

Σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Bloomberg, η Γκμέλιν τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια άμεση συζήτηση επί του θέματος, όσο το δυνατό πιο γρήγορα, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό που ενοχλεί τους Ευρωπαίους είναι πως πρέπει να υπακούουν στους αμερικανικούς νόμους με ευλάβεια!

Την προηγούμενη εβδομάδα η οργάνωση των βιομηχάνων της Γερμανίας, BDI, ανακοίνωσε ότι η DaimlerChrysler και οι άλλες εταιρίες που είναι στην αμερικανική αγορά, αναζητούν έναν τρόπο ώστε να εξαιρεθούν από τη νέα νομοθεσία που απαιτεί από τους CEO’s των εταιριών να εγγυώνται για τα οικονομικά αποτελέσματα αυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v