Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η PwC 2ος ελκυστικότερος εργοδότης για σπουδαστές οικονομικών

Δεύτερος ελκυστικότερος εργοδότης, μετά τη Google, αναδείχθηκε για τους σπουδαστές οικονομικών η PwC, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη World's Most Attractive Employer της εταιρίας Universum.

Η PwC 2ος ελκυστικότερος εργοδότης για σπουδαστές οικονομικών
Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη World's Most Attractive Employer της εταιρίας Universum, η οποία περιλαμβάνει τους ελκυστικότερους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, η PwC αποτελεί για τους σπουδαστές οικονομικών τον δεύτερο ελκυστικότερο εργοδότη μετά τη Google.

Η λίστα World's Most Attractive Employer της Universum είναι το αποτέλεσμα μιας ετήσιας παγκόσμιας έρευνας στην οποία συμμετέχουν σπουδαστές οικονομικών και μηχανολογίας από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα που έχουν την έδρα τους σε 12 από τις μεγαλύτερες βάσει ΑΕΠ οικονομίες στον κόσμο.

Οι πάνω από 240.000 ερωτηθέντες των ερευνών της Universum σε ταλαντούχα μελλοντικά στελέχη ξεχώρισαν τις εταιρίες στις οποίες επιθυμούν διακαώς να εργαστούν. Τα φετινά αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σε συνεργασία με το CNN και άλλα επιφανή μέσα σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Universum, Petter Nylander: «Η λίστα με τους δημοφιλέστερους εργοδότες σε όλο τον κόσμο για το 2015 επιβεβαιώνει ότι η γενιά της χιλιετίας (millennials) θα επιλέξει να εργαστεί σε εταιρίες που έχουν όραμα με το οποίο μπορεί να ταυτιστεί, αξίες τις οποίες μπορεί να αγκαλιάσει και αντικείμενο το οποίο μπορεί να μάθει. Οι σπουδαστές που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξαν ότι στο περιβάλλον εργασίας τους αναζητούν πλατφόρμες μέσω των οποίων μπορούν να αποδώσουν και να αναπτυχθούν. Και μας είπαν ποιες εταιρίες τους προσφέρουν αυτήν την ευκαιρία».

Η αντιπρόεδρος της PwC και επικεφαλής του τομέα ανθρώπινου δυναμικού στο παγκόσμιο δίκτυο της PwC, Nora Wu, δήλωσε: «Στην PwC, είναι σημαντικό για εμάς να διαμορφώνουμε ηγέτες σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού και για τα στελέχη μας να μπορούν να σκέφτονται, να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται μαζί - προσωπικά και επαγγελματικά. Εργαζόμαστε σκληρά για να προσελκύσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να αναπτύξουμε τους σωστούς ανθρώπους για το δίκτυό μας. Γνωρίζουμε ότι η προσωπική ανάπτυξη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προτεραιότητές τους, συνεπώς το γεγονός ότι σπουδαστές από όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν αυτήν την προσπάθεια αποτελεί για εμάς επιβράβευση».

Ο Michael Fenlon, επικεφαλής του τομέα διαχείρισης ταλέντου του παγκόσμιου δικτύου της PwC δήλωσε: «Χαιρόμαστε για την αναγνώρισή μας από τους σπουδαστές οικονομικών. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, από τα οικονομικά και τη μηχανολογία μέχρι την πληροφορική, σημαντικές ευκαιρίες για να αναπτυχθούν και να χτίσουν τις καριέρες τους. Είμαστε, επίσης, περήφανοι για την κουλτούρα ένταξης που μας διακρίνει, η οποία αναγνωρίζει την αξία της διαφορετικότητας σε όλες της τις μορφές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v