Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Spotify: Αντλησε κεφάλαια $115 εκατ.

Η σουηδική εταιρεία τηλεφωνίας TeliaSonera ανακοίνωσε ότι κατέβαλε $115 εκατ. για μερίδιο 1,4%, ποσό που αποτιμά το Spotify στα 8,2 δισ. δολάρια.

Spotify: Αντλησε κεφάλαια $115 εκατ.

To Spotify ήρθε σε συμφωνία για την πώληση μεριδίου στην σουηδική εταιρεία τηλεφωνίας TeliaSonera, με την αποτίμηση της υπηρεσίας ψηφιακής μουσικής να ξεπερνάει τα 8 δισ. δολάρια.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η TeliaSonera ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι πλήρωσε 115 εκατ. δολάρια για μερίδιο 1,4%, ποσό που αποτιμά το Spotify στα 8,2 δισ. δολάρια.

Η σουηδική εταιρεία, η οποία έχει ξεπεράσει τους 60 εκατομμύρια χρήστες, συνεχίζει να αντλεί κεφάλαια σε μια προσπάθεια να διατηρήσει μερίδιο αγοράς έναντι της Apple, η οποία αυτήν την εβδομάδα παρουσίασε μια ανανεωμένη εκδοχή των μουσικών υπηρεσιών που προσφέρει.

Τόσο η Apple όσο και το Spotify προσφέρουν στους χρήστες πρόσβαση σε πάνω από 30 εκατομμύρια τραγούδια. Κάθε υπηρεσία κοστίζει 9,99 δολάρια τον μήνα.

«Πρόκειται για ένα πεδίο που βλέπουμε πολύ ανταγωνισμό και όπου είναι ξεκάθαρο ότι το Spotify έχει πάρει το προβάδισμα» δήλωσε στο Bloomberg ο CEO της TeliaSonera, Johan Dennelind.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v