Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Verizon: Εξαγοράζει την AOL έναντι $4,4 δισ.

Το ντιλ αποτιμά την AOL στα 50 δολάρια την μετοχή και προσφέρει στην Verizon περιουσιακά στοιχεία όπως η The Huffington Post και το Techrunch.

Verizon: Εξαγοράζει την AOL έναντι $4,4 δισ.

H Verizon ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της AOL σε μια συμφωνία που αποτιμάται στα 4,4 δισ. δολάρια, αποκτώντας πρόσβαση στην

Η ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου παρόχου κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, της Verizon Wireless, ανέφερε ότι η συγχώνευση έχει σαν στόχο να τονώσει την διαφημιστική της στρατηγική. Θα συμβάλλει επίσης στον στόχο της Verizon να παίξει κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη του λεγόμενου «Ίντερνετ των Πραγμάτων».

Όπως μεταδίδουν οι F.T., το ντιλ αποτιμά την AOL στα 50 δολάρια την μετοχή και προσφέρει στην Verizon περιουσιακά στοιχεία όπως η The Huffington Post και το Techrunch.

Η μετοχή της AOL έκλεισε στα 42,59 δολάρια την Δευτέρα, αλλά πραγματοποιεί άλμα πάνω από 18%.

«Το όραμα της Verizon είναι να προσφέρει στους πελάτες μια υψηλής ποιότητας ψηφιακή εμπειρία που θα βασίζεται σε μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα. Η εξαγορά αυτή στηρίζει την στρατηγική μας και προσφέρει μια σύνδεση μεταξύ καταναλωτών, δημιουργών και διαφημιστών για την προσφορά της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στους καταναλωτές» δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Lowell McAdam.

Σύμφωνα με το Re/Code η Verizon εξετάζει το spin off της Huffington Post με ένα τρίτο εταίρο, πιθανότατα με τον Γερμανό εκδότη Axel Springer.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v