Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

To Airbnb επεκτείνεται στην Κούβα

Η κίνησης της επέκτασης στην Κούβα έγινε τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι θα χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στην χώρα της Καραϊβικής.

To Airbnb επεκτείνεται στην Κούβα

Η διαδικτυακή εταιρεία ενοικίασης κατοικιών Airbnb ανακοίνωσε την Πέμπτη πως ξεκίνησε την προσφορά καταλυμάτων για αμερικανούς ταξιδιώτες στην Κούβα.

Η κίνηση πραγματοποιείται μόλις τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι θα χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στην Κούβα.

Όπως μεταδίδει η WSJ, η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο ανέφερε πως το μέσο κόστος για ένα δωμάτιο ή σπίτι στην Αβάνα ανέρχεται αυτήν την στιγμή στα 43 δολάρια. Στην πλατφόρμα του Airbnb έχουν ήδη καταχωρηθεί 1.000 καταλύματα στην Κούβα.

«Το Αirbnb αναμένει σημαντική ζήτηση για κουβανικά καταλύματα από τις ΗΠΑ» ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση της, προσθέτοντας πως έχει παρατηρήσει αύξηση 70% στις αναζητήσεις κουβανικών καταλυμάτων από τις ΗΠΑ από τότε που ξεκίνησε η διαδικασία επαναπροσέγγισης των δύο κρατών.

Αυτή τη χρονιά, περισσότεροι Αμερικανοί έχουν κάνει αναζήτηση για την Κούβα από οποιοδήποτε δημοφιλές θέρετρο στην Λατινική Αμερική όπως το Μπουένος Άιρες και το Ριο ντε Τζανέιρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v