Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς θα λειτουργήσουν οι διεθνείς αγορές το Καθολικό Πάσχα

Ποια χρηματιστήρια είναι κλειστά την Παρασκευή 3 Απριλίου και ποια και τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Τι ισχύει για τις αγορές εμπορευμάτων. Πώς επηρεάζουν οι αργίες τις αγορές σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Αυστραλία και Ασία.

Πώς θα λειτουργήσουν οι διεθνείς αγορές το Καθολικό Πάσχα

Οι περισσότερες αγορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ θα είναι κλειστές την Παρασκευή 3 Απριλίου καθώς ξεκινούν οι αργίες για το Καθολικό Πάσχα, ενώ τα χρηματιστήρια σε Βρετανία και ηπειρωτική Ευρώπη θα παραμείνουν κλειστά και τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Δείτε πως ακριβώς θα λειτουργήσουν οι αγορές τις επόμενες ημέρες.

  • Όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του New York Stock Exchange και του Nasdaq θα είναι κλειστά την Παρασκευή, αλλά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Η Παρασκευή όμως, δεν είναι ομοσπονδιακή αργία για τις ΗΠΑ κι αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά μεγέθη θα ανακοινωθούν κανονικά. Η κρίσιμη ανακοίνωση του επιπέδου της ανεργίας θα γίνει κανονικά στις ΗΠΑ.
  • Επίσης, θα λειτουργεί η ηλεκτρονική συνεδρίαση του Chicago Mercantile Exchange. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές στα προθεσμιακά συμβόλαια των δεικτών και των συναλλαγματικών ισοτιμιών στο χρηματιστήριο του Σικάγο θα διαπραγματεύονται μέχρι τις 16.15 ώρα Ελλάδος για τα συμβόλαια επί των μετοχών και δεικτών και 18.15 για τα συμβόλαια του forex.
  • Οι περισσότερες αγορές εμπορευμάτων στις ΗΠΑ θα είναι κλειστές την Παρασκευή.
  • Στη Γηραιά Ήπειρο, όλα τα χρηματιστήρια, συμπεριλαμβανομένων των αγορών Λονδίνου, Παρισιού και Φρανκφούρτης θα είναι κλειστά την Παρασκευή 3 Απριλίου και τη Δευτέρα 6 Απριλίου.
  • Πολλά χρηματιστήρια στην Ασία θα είναι κλειστά για την Παρασκευή. Μεταξύ αυτών είναι οι αγορές της Σιγκαπούρης και του Χονγκ Κονγκ το οποίο θα είναι επίσης κλειστό τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη 7 Απριλίου.
  • Οι αγορές σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότιο Αφρική θα είναι κλειστές την Παρασκευή και τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

 

  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v