Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Ετοιμάζεται και για υπερατλαντικές πτήσεις

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν σε τέσσερα με πέντε χρόνια, με τα φθηνότερα εισιτήρια να ξεκινούν από τις 10 λίρες. Κλειδί η συμφωνία για αγορά αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων.

Ryanair: Ετοιμάζεται και για υπερατλαντικές πτήσεις

Το πράσινο φως για την έναρξη υπερατλαντικών πτήσεων έδωσε την Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair.

Όπως μεταδίδουν οι F.T., η Ryanair εξετάζει σχέδια για την έναρξη δρομολογίων μεταξύ περίπου δέκα ευρωπαϊκών και αμερικάνικων πόλεων, με ορισμένα εισιτήρια να ξεκινούν από τις 10 λίρες.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν σε τέσσερα με πέντε χρόνια αν η ιρλανδική εταιρεία έρθει σε συμφωνία για την αγορά αεροσκαφών μεγάλων πτήσεων, πιθανότατα με την Airbus ή την Boeing.

Ο επικεφαλής marketing της εταιρείας, Kenny Jacobs, δήλωσε πως αν και ορισμένες θέσεις θα ξεκινούν από 10 λίρες, τα υπόλοιπα εισιτήρια θα κοστίζουν από 99 λίρες και πάνω.

«Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές θέλουν χαμηλότερου κόστους πτήσεις στις ΗΠΑ και το ίδιο ισχύει για τους Αμερικανούς που έρχονται στην Ευρώπη. Το βλέπουμε σαν μια λογική εξέλιξη της ευρωπαϊκής αγορές» ανέφερε σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v