Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι πλουσιότεροι Κινέζοι είναι …Δράκοι

Σύμφωνα με έρευνα του οίκου Wealth-X, οι Δράκοι έχουν πράγματι τις περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν με πολλά χρήματα (σε χρυσό κατά προτίμηση), σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα σημεία του κινεζικού ζωδιακού κύκλου.

Οι πλουσιότεροι Κινέζοι είναι …Δράκοι

To να γεννιέσαι στο ζώδιο του Δράκου στο κινεζικό ωροσκόπιο, θεωρείται το πιο τυχερό ξεκίνημα ζωής. Οι Κινέζοι γονείς έφτασαν σε ακραία σημεία προκειμένου να καταφέρουν να αξιοποιήσουν το πιο πρόσφατο παράθυρο ευκαιρίας που τους δόθηκε, το 2012, και να γεννήσουν τα παιδιά τους σε εκείνη την χρονιά του Δράκου. 

Και τα στατιστικά δείχνουν να ανταμείβουν τις προσπάθειές τους: Σύμφωνα με έρευνα του οίκου Wealth-X, οι Δράκοι έχουν πράγματι τις περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν με πολλά χρήματα (σε χρυσό κατά προτίμηση), σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα σημεία του κινεζικού ζωδιακού κύκλου. 

Το Wealth-X δημοσίευσε λίστα με τους πλουσιότερους Κινέζους, μαζί με το ζωδιακό τους σημείο. Οι τρεις πλουσιότεροι ανήκουν στον αστερισμό του Δράκου.

Συγκεκριμένα, το Νο1 είναι ο 86χρονος Li Ka-shing των επιχειρηματικών κολοσσών Cheung Kong και Hutchison Whampoa, με ατομική «αξία» 30,6 δισ. δολ.

Ακολουθεί ο Lee Shau Kee, γεννημένος την ίδια χρονιά με περιουσία 26,6 δισ. δολ. και Νο3 είναι ο νεώτερος Jack Ma της Alibaba με 26,5 δισ. δολ. 

Στο Top10 υπάρχουν επίσης ένα Βουβάλι, ένα Φίδι, ένας Χοίρος κι ένα Αλογο.

Σημειώνεται ότι ο σεληνιακός αστρολογικός κύκλος αλλάζει ανά έτος. Το έτος της Κατσίκας αρχίζει την Πέμπτη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v