Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nestle USA: Καταργεί όλα τα τεχνητά χρώματα κι αρώματα

Η ελβετική Nestle ανακοίνωσε ότι όλα τα νέα γλυκίσματα που προτίθεται να λανσάρει, θα παράγονται πλέον δίχως τεχνητά συστατικά αρωματισμού και χρωματισμού.

Nestle USA: Καταργεί όλα τα τεχνητά χρώματα κι αρώματα

Η Nestle USA ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει όλες τις τεχνητές γεύσεις και χρώματα από όλα τα προϊόντα γλυκισμάτων Nestle έως τα τέλη του έτους.

Στα τεχνητά χρώματα που θα καταργηθούν περιλαμβάνονται εκείνα τα οποία πιστοποιεί η αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων FDA, όπως το Yellow 5 και το Red 40.

Οι μάρκες τις οποίες αφορά η μεταβολή, όπως τα προϊόντα Butterfinger, Baby Ruth, Raisinets, Goobers, Sno Caps, και 100 Grand, θα αρχίσουν να εμφανίζονται με το νέο περιεχόμενο στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων από τα μέσα του 2015.

Η ελβετική Nestle ανακοίνωσε ότι όλα τα νέα γλυκίσματα που προτίθεται να λανσάρει, θα παράγονται πλέον δίχως τεχνητές ουσίες αρωματισμού και χρωματισμού.

Κορυφαίο στέλεχος του ομίλου τόνισε ότι η επιχείρηση διεξάγει διαρκώς καταναλωτικές έρευνες και δοκιμές για να διασφαλίσει ότι τα υψηλά στάνταρ γεύσης και εμφάνισης των προϊόντων θα διατηρηθούν και στις νέες συνταγές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v