Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TNT: Μειωμένες τιμές για αποστολές δεμάτων από ΜμΕ

Η προώθηση θα ισχύσει για τρεις μήνες και αφορά τις υπηρεσίες παράδοσης καθορισμένης ημέρας για εναέρια ή επίγεια μεταφορά αγαθών προς Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ιταλία.

TNT: Μειωμένες τιμές για αποστολές δεμάτων από ΜμΕ
Η TNT προφέρει μία υπηρεσία ταχυμεταφοράς αγαθών με μειωμένες τιμές που αφορά στις αποστολές δεμάτων και εμπορευμάτων προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ιταλία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η πρωτοβουλία αυτή θα βοηθήσει σημαντικά την προώθηση των εξαγωγών των ελληνικών μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην πιο σημαντική περιοχή εμπορίου της Ευρώπης.

Ειδικότερα, από αυτήν την εβδομάδα, η TNT προσφέρει στους νέους πελάτες της μια προσωρινή έκπτωση 20% για όλες τις αποστολές μέχρι 250 κιλά σε μία από τις εννέα αυτές χώρες. Η προώθηση θα ισχύσει για μια περίοδο τριών μηνών για τις υπηρεσίες παράδοσης καθορισμένης ημέρας για εναέρια ή επίγεια μεταφορά αγαθών.

Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, οι υπάρχοντες πελάτες της TNT μπορούν να επωφεληθούν από τη μείωση των τιμών, αν κλείσουν μία μεταφορά σε έναν από τους παραπάνω εξαγωγικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με τη Eurostat, περισσότερες από το 70% των ενδοευρωπαϊκών εξαγωγών αγαθών προορίζονται για τις χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης.

«Η Πρωτοβουλία της ΤΝΤ θα ενθαρρύνει τις ευρωπαϊκές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κοιτάξουν πέρα από τις εγχώριες αγορές τους». δήλωσε ο Ian Clough, διευθύνων σύμβουλος της TNT International Europe.

H TNT υλοποιεί το πρόγραμμα αυτό σε συνέχεια των πρόσφατων επενδύσεων και αναβαθμίσεων των υπηρεσιών της σε ολόκληρη την Ευρώπη οι οποίες περιλαμβάνουν τις νέες πτήσεις προς το Ανόβερο και τη Βενετία, την επέκταση της κάλυψης της υπηρεσίας στη Γερμανία, καθώς και τον εκσυγχρονισμό των ευρωπαϊκών αερολιμένων και τις αποθήκες της ΤΝΤ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v