Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EasyJet: Αύξηση εσόδων στα 931 εκατ. στερλίνες

Οι επιβάτες που ταξίδεψαν με ΕasyJet αυξήθηκαν κατά 4,1% στα 14,9 εκατομμύρια, ενώ η πληρότητα ανήλθε στο 89,7%.

EasyJet: Αύξηση εσόδων στα 931 εκατ. στερλίνες

Αύξηση εσόδων κατά 34 εκατ. στερλίνες στα 931 εκατ. στερλίνες ανακοίνωσε για το δ΄ τρίμηνο του έτους η αεροπορική επιχείρηση EasyJet.

Πιο αναλυτικά, τα συνολικά έσοδα ανά επιβατική θέση αυξήθηκαν κατά 0,8% σε δημοσιευμένη βάση, στις £56,16 ανά θέση και κατά 3,7% στη βάση σταθερού νομίσματος.

Η αύξηση των εσόδων ανά θέση αποδόθηκε κατά κύριο λόγο στην προσεκτική διαχείριση των εσόδων, σωστή κατανομή του κεφαλαίου σε ολόκληρο το δίκτυο, των ψηφιακών πρωτοβουλιών και την ανάπτυξη των εσόδων της λειτουργικής διαχείρισης, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Στα κύρια οικονομικά στοιχεία των αποτελεσμάτων τριμήνου, ο αριθμός θέσεων αυξήθηκε κατά 2,9% σε 16,6 εκατομμύρια. Οι επιβάτες που ταξίδεψαν με easyJet αυξήθηκαν κατά 4,1% στα 14,9 εκατομμύρια, ενώ η πληρότητα αυξήθηκε κατά 1% και ανήλθε στο 89,7%.

Η επιχείρηση προβλέπει διατήρηση του πλεονεκτήματος κόστους και συγκεκριμένα ότι «το κόστος ανά θέση αναμένεται να διατηρηθεί σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις και να αυξηθεί κατά 2,0% στη βάση σταθερού νομίσματος.»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v