Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Santander: Τραπεζικές υπηρεσίες μέσω Ταχυδρομείου

Πρόκειται για μια πρακτική που έχει διαδοθεί ευρέως στην βρετανική αγορά τα τελευταία χρόνια καθώς την προωθεί ενεργά η βρετανική κυβέρνηση.

Santander: Τραπεζικές υπηρεσίες μέσω Ταχυδρομείου

Η Santander UK θα ενώσει τις δυνάμεις της με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες της Βρετανίας, με μια πρωτοποριακή συμφωνία που έχει στόχο την βελτίωση της πρόσβασης σε τραπεζικές υπηρεσίες, μετά το κύμα διακοπής λειτουργίας τραπεζικών καταστημάτων στην χώρα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, η Santander UK θα προσφέρει τα τραπεζικά προϊόντα της σε καταναλωτές και σε μικρές επιχειρήσεις, μέσω των 11.500 υποκαταστημάτων των βρετανικών ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Πρόκειται για μια πρακτική που έχει διαδοθεί ευρέως στην βρετανική αγορά τα τελευταία χρόνια καθώς την προωθεί ενεργά η κυβέρνηση, και η Santander ήταν η μόνη μεγάλη βρετανική τράπεζα που δεν παρείχε την εν λόγω δυνατότητα στους πελάτες.

Η Royal Bank of Scotland και η NatWest ήταν από τις πρώτες τράπεζες που άρχισαν να διενεργούν συναλλαγές μέσω των ταχυδρομικών υπηρεσιών ενώ η HSBC εντάχθηκε στο σύστημα τον Μάιο 2013.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v