Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche Bank: Εξετάζει απολύσεις για το 2015

Η μετοχή της γερμανικής τράπεζας κατέγραψε πτώση 33% τους τελευταίους 12 μήνες, την μεγαλύτερη από τις κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες.

Deutsche Bank: Εξετάζει απολύσεις για το 2015

Η Deutsche Bank εξετάζει την περικοπή θέσεων εργασίας και την πώληση στοιχείων ενεργητικού, δήλωσε καλά πληροφορημένη πηγή στο Bloomberg. 

Tη Δευτέρα οι δύο επικεφαλείς της γερμανικής τράπεζας, παρουσίασαν στους επενδυτές μια απαισιόδοξη εικόνα για το outlook των εσόδων και δεσμεύτηκαν να παρουσιάσουν μια νέα στρατηγική πριν το τέλος του Ιουνίου. Η πηγή του Bloomberg τόνισε πως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το ποια βήματα θα ακολουθηθούν. 

Σε σημείωμα προς τους υπαλλήλους, οι Juergen Fitschen και Anshu Jain, επισημαίνουν πως το διοικητικό συμβούλιο «εργάζεται σταθερά για την επόμενη φάση της στρατηγικής μας».

Η μετοχή της γερμανικής τράπεζας κατέγραψε πτώση 33% τους τελευταίους 12 μήνες, την μεγαλύτερη από τις κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες, καθώς μειώθηκαν τα έσοδα από συναλλαγές και εκτοξεύτηκαν τα νομικά έξοδα.

«Έφτασε η ώρα για την διοίκηση να αναρωτηθεί τι μπορεί να κάνει διαφορετικά» δήλωσε Γερμανός αναλυτής στο Bloomberg. «Τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχιστούν έτσι όπως είναι τώρα» τόνισε.

Σε ανακοίνωση της η γερμανική τράπεζα χαρακτηρίζει ανεύθυνες τις υποθέσεις για την πώληση επιχειρήσεων, όπως της Postbank. Τον περασμένο μήνα το περιοδικό Μanager Magazin, μετέδωσε πως έχει εξεταστεί μια πώληση της Postbank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v