Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γαλλία: Σε επίπεδα ρεκόρ τα επιδόματα ανεργίας

Ο αριθμός των επιδομάτων ανεργίας έχει αυξηθεί σε όλους τους μήνες, πλην τριών, στο πρώτο ήμισυ της θητείας Ολάντ, δηλαδή σε 2,5 χρόνια καθώς η οικονομία δεν έχει αναπτυχθεί σχεδόν καθόλου σε αυτό το διάστημα.

Γαλλία: Σε επίπεδα ρεκόρ τα επιδόματα ανεργίας

Ο αριθμός των επιδομάτων ανεργίας αυξήθηκε σε επίπεδα ρεκόρ στην Γαλλία, καθώς η κυβέρνηση του Προέδρου Φρανσουά Ολάντ δεν έχει κατορθώσει να κάνει την επανεκκίνηση στην εθνική οικονομία.

Ο αριθμός των ατόμων που δικαιούνται επίδομα ανεργίας, αυξήθηκε κατά 27.000 ή 0,8% στα 3,49 εκατομμύρια τον Νοέμβριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας της Γαλλίας.

Ο αριθμός των επιδομάτων ανεργίας έχει αυξηθεί σε όλους τους μήνες, πλην τριών, στο πρώτο ήμισυ της θητείας Ολάντ, δηλαδή σε 2,5 χρόνια καθώς η οικονομία δεν έχει αναπτυχθεί σχεδόν καθόλου σε αυτό το διάστημα και οι κρατικές δαπάνες μειώνονται δραστικά.

Ο Γάλλος Πρόεδρος ανακοίνωσε με δηλώσεις του τον περασμένο μήνα ότι δεν πρόκειται να επιδιώξει την επανεκλογή του το 2017, εάν δεν έχει καταφέρει να περιορίσει την ανεργία έως τότε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v