Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

incadea: Συμφωνία 20 εκατ. δολ. με την Bosch China

Η incadea θα προμηθεύσει το δίκτυο συνεργείων της Bosch Κίνας το νέας γενιάς Dealer Management System DMS incadea.myengine και τη λύση επιχειρηματικής ευφυΐας incadea.bi, μέσω νέου μοντέλου παροχής υπηρεσιών Cloud.

incadea: Συμφωνία 20 εκατ. δολ. με την Bosch China

Η incadea plc, πάροχος επιχειρηματικών λύσεων και υπηρεσιών απευθυνόμενη στη παγκόσμια αγορά αντιπροσωπειών αυτοκινήτου, ανακοινώνει τη σύναψη πολυετούς συμφωνίας με την Bosch China, αξίας 20 εκατ. δολαρίων, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2015.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί μέρος παγκόσμιας συμφωνίας, η οποία είχε ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2014.

Η Bosch, κατασκευάστρια εταιρεία ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό συνεργείων στην Κίνα και το συμβόλαιο αυτό αποτελεί το πρώτο έργο της incadea στον τομέα των franchise και των ανεξάρτητων συνεργείων, ένα νέο τομέα αγοράς για τον όμιλο.

Η incadea θα προμηθεύσει το δίκτυο συνεργείων της Bosch Κίνας το νέας γενιάς Dealer Management System DMS incadea.myengine και τη λύση επιχειρηματικής ευφυΐας incadea.bi, μέσω νέου μοντέλου παροχής υπηρεσιών Cloud. Η συμφωνία αυτή ενισχύει το software rollout της incadea στην Κίνα και είναι σύμφωνη με τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας σε νέους τομείς της αγοράς.

Η KPMG προβλέπει ότι μέχρι το 2020, η Κίνα θα είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, υπεύθυνη για σχεδόν το ένα τρίτο των ετήσιων πωλήσεων νέων αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον κόσμο (KPMG Global automotive Retail Market Report, Σεπτέμβριος 2013).

Ο Patrick Katenkamp, διευθύνων σύμβουλος της incadea plc, σχολίασε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η συμφωνία-πλαίσιο που υπογράφηκε πρόσφατα έχει ήδη αποφέρει καρπούς για την incadea. Το συγκεκριμένο έργο στην Κίνα είναι το πρώτο που υπεγράφη στο πλαίσιο της συμφωνίας και σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο καθώς εισερχόμαστε σε ένα νέο τμήμα της αγοράς. Διευρύνεται σημαντικά η παρουσία μας στη γεωγραφική περιοχή Ασίας-Ειρηνικού καθώς επίσης και η πρόθεσή μας να γίνουμε ηγέτες της αγοράς αποκτώντας τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Ανυπομονώ να σας ενημερώσω και για άλλες συμφωνίες καθώς η incadea κάνει συνεχή πρόοδο σε αυτό το τμήμα της αγοράς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v