Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Αύξηση 8,5% στις πωλήσεις της κυβερνο-Δευτέρας

Ηταν η πρώτη φορά σε πέντε χρόνια που δεν αυξήθηκαν με διψήφιο ρυθμό, ενώ σε ποσά, το μέγεθος της μέσης παραγγελίας μειώθηκε 3,5% στα 124,21 δολάρια.

ΗΠΑ: Αύξηση 8,5% στις πωλήσεις της κυβερνο-Δευτέρας

Οι πωλήσεις της «κυβερνο-Δευτέρας» αυξήθηκαν με σχετικά μετριοπαθή ρυθμό 8,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν για αυτή την κρίσιμη ημέρα για το online εμπόριο.

Η «Cyber Monday» είναι η Δευτέρα που ακολουθεί την Πέμπτη των Ευχαριστιών, όταν ξεκινάει ανεπίσημα η εμπορική περίοδος των εορτών για τους Αμερικανούς καταστηματάρχες.

Ακολουθεί η «Μαύρη Παρασκευή» κατά την οποία το «φυσικό» εμπόριο προσφέρει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς, ενώ την «κυβερνο-Δευτέρα» που ακολουθεί, έχουν σειρά οι μεγάλες προσφορές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η φετινή Μαύρη Παρασκευή ήταν απογοητευτική, με πτώση 11% στις πωλήσεις στην φυσική αγορά, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Οι πωλήσεις της κυβερνο-Δευτέρας αυξήθηκαν 8,5%, και ήταν η πρώτη φορά σε πέντε χρόνια που δεν αυξήθηκαν με διψήφιο ρυθμό, σύμφωνα με τα στοιχεία της IBM Digital Analytics Benchmark.

Σε ποσά, το μέγεθος της μέσης παραγγελίας μειώθηκε 3,5% στα 124,21 δολάρια.

Οι παραγγελίες μέσω συσκευής κινητής τηλεφωνίας κατέλαβαν το 41% του συνόλου και οι online πωλήσεις το 22%.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v